Bivirkning til Tonic vand med kinin

11/09/2012 by admin

Bivirkning til Tonic vand med kinin

De fleste mærker af tonic vand indeholder kinin, et stof, der anvendes til behandling af malaria ved at dræbe parasitten, der forårsager det. Kinin er blevet brugt siden det syttende århundrede til behandling af malaria.

Malariabehandling

For malariabehandling tages op til 648 mg af kinin hver otte timer for en uge. I sammenligning indeholder tonic vand en meget lille mængde af kinin. Der er omkring 20 mg af kinin i en 8-ounce glas tonic vand.

Tonic vand sikkerhed

Mængden af kinin i tonic vand er som regel sikker, ligesom koffein i kaffe eller te. Mennesker, der er følsomme eller allergiske over for mefloquine, quinidin, eller kinin kan opleve bivirkninger.

Almindelige bivirkninger

Overdrevent drikkeri tonic vand kan forårsage diarré, kvalme, mavekramper, opkastning og rastløshed. Disse bivirkninger kan gøres værre når tonic vand er parret med alkohol.

Allergi

Enhver, der har en allergisk reaktion efter at have drukket tonic vand bør stoppe indtager. Allergiske reaktioner omfatter udslæt, kløe, nældefeber, åndedrætsbesvær, og hævelse af mund, ansigt, læber eller tungen.

Overvejelser

Der er en risiko for, at kinin i tonic vand kan interagere med blodfortyndende medicin, svampemidler, og hjerte medicin. Altid konsultere din farmaceut eller læge for at vurdere denne risiko, hvis du tager disse medikamenter.

Ansvarsfraskrivelse

Disse oplysninger er ikke en erstatning for lægelig rådgivning. Hvis du oplever ubehagelige eller farlige symptomer efter indtagelse af tonic vand, søge lægehjælp omgående.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com