Hvordan progesteron creme virker

08/23/2012 by admin

Betydningen af progesteron

Progesteron er et naturprodukt, fremstillet af æggestokkene. Det har en vigtig rolle i livmoderen ved medvirken i implanterer ægget, opretholde graviditeten og holde ægløsningen sker. Som perimenopause nærmer sig, indikerer det progression til den uundgåelige overgangsalderen. Ægløsning bliver tilfældig og derefter ikke-eksisterende. Derfor, de nærende progesteron niveauet falder alvorligt. Efter overgangsalderen producerer en kvindes krop tæt på 0 procent.

Negative virkninger

Forarmet progesteron niveauer kan skabe en hormonel ubalance. De symptomatiske bivirkninger kan manifestere sig i irritabilitet, tunge eller uregelmæssige perioder, følsomme bryster, fibromer i livmoderen og endometriose. Lavere progesteron niveauet kan skabe et fald i produktion af binyrebarkhormon. Hvis der ikke findes nogen produktion af progesteron af æggestokkene, nødt binyrerne til at gøre for tabet. Men binyrerne er drænet af progesteron, og derfor er ikke i stand til at producere de nødvendige kortikosteroider.

Anvende progesteron creme

Naturligt progesteron creme kommer fra ekstrakt af en mexicanske wild yam, der er omdannet til et molekyle, der er identisk med progesteron molekyle. De mere effektive cremer indeholder omkring 400 mg af progesteron pr. ounce. For progesteron-cremen skal være effektiv, skal den kunne blive absorberet i kroppen gennem huden. Det menes, at cremen genererer den vigtige balance for at modvirke østrogen dominans. Den positive fordel er, at det kan afværge brystkræft og endometriecancer. Det kan også støtte i depression, sunde knogler, øget seksuel lyst og normale blodsukkerniveauer, og det hjælper med PMS symptomer, overgangsalderen bivirkninger og endometriose. For cremen at være den mest gavnlige, skal kvinden spise en sund kost, regulere stress niveauer og bevare stabil søvn cyklus.

Progesteron cream absorberer let ind i huden, fordi det er fedtopløseligt og forbruges til kapillær blod. På grund af dette er de mere relevante områder for mere nyttige effekt de områder, hvor rødme opstår. Der ville omfatte de inderste arme, håndfladerne af hænder, hals, ansigt, bryst og bryst. Perimenopausale kvinder bør bruge 15 til 24 mg dagligt i 2 uger før den forventede periode, stopper tæt på den første dag de starter. Postmenopausale kvinder har brug for 15 mg per dag for en straight 25 dage. Hurtige resultater er blevet rapporteret, og mange kvinder siger, at de fik øjeblikkelig overordnede resultater. Mange får en god nats søvn længe og har reduceret hedeture og nervøsitet.

Progesteron creme kan købes i håndkøb på købmænd og helsekost butikker. Men det er ikke klart hvorvidt ingredienserne er effektiv, eller hvis de kan undertiden skabe for meget progesteron i en kvindes system. Det er bedst, at en kvinde blive overvåget af hendes læge i form af en recept for sikkerhedsforanstaltninger. Omkostningerne kan løbe fra så lavt som $7 for så højt som $57 pr. tube eller pot.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com