Hvad vil Medicaid Cover som en sekundær forsikring?

09/25/2012 by admin

Medicaid er et program, der giver for lægelige ydelser til personer, der har lave indkomster eller lider af handicap. Reglerne for Medicaid-programmet kræver, at du bruger det som en sekundær sundheds forsikringspolice, når du har andre tilgængelig forsikring. I denne situation, kan Medicaid hjælpe dig i flere situationer relateret til sundhedspleje.

Sådan fungerer det

Den grundlæggende idé bag Medicaid som en supplerende forsikring er, at det kan hjælpe dig med at betale for noget, som din primære forsikringsdækning ikke betaler for. For eksempel, hvis du har brug for lægehjælp og du bruger dit primær sygesikringen, kan du skal betale en fradragsberettiget og co-assurance. Når du betaler disse omkostninger, Medicaid, som din sekundære forsikringspolice kunne hjælpe tilbagebetale dig for de out-of-pocket omkostninger. Denne måde, Medicaid behøver ikke at betale for hele beløbet faktureres, kun en lille procentdel.

Læge udgifter

Medicaid som en sekundær forsikringspolice kan hjælpe dig med at betale for en række udgifter relateret til lægebesøg. Hvis du har brug at besøge en læge for tests eller til en helbredsundersøgelse, kan din primære forsikring dække størstedelen af udgifterne. Lægen kan derefter filen en anden påstand med Medicaid til at betale for den resterende del af din lægebesøg. Med denne type af dækning, kan du ikke skal betale noget ud af lommen, når du besøger lægen.

Hospital udgifter

Medicaid kan også give dig hjælp hospital udgifter. Når du er nødt til at gå ind på hospitalet til behandling, kirurgi eller til en nødsituation, vil din primære forsikringsselskab dække størstedelen af din regning op til en vis grænse. Du kan også være forpligtet til at betale for co-assurance op til et bestemt beløb. Din Medicaid dækning vil typisk betale for udgifter i forbindelse med denne type af medicinsk behandling.

Langtidspleje

Medicaid er også kendt for at yde bistand med langvarig pleje. Hvis du har regelmæssige sygeforsikring, vil det normalt ikke dækker noget om langvarig pleje på et plejehjem eller at-home pleje. Hvis du har en langvarig pleje forsikring, kan Medicaid fungere som en sekundær forsikringspolice for dette. Det kan give dig med en daglig fordel til at betale for langsigtet pleje omkostninger, der ikke er omfattet af din langsigtede care forsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com