Sådan: Helbredelsesmetoder for en nat hoste

10/03/2012 by admin

Sådan: Helbredelsesmetoder for en nat hoste

Nat hoste gøre sover næsten umuligt og drej otte timer af bliss i, hvad der virker som en evighed af vågenhed. Hvad enten våd eller tør, holder hoste du om natten. Hærdning hoste betyder at komme til den underliggende årsag til det og løse problemet snarere end blot symptomer. Infektion, allergi, miljømæssige toksiner og kroniske sundhedsmæssige betingelser kan forårsage natlig hoste. Gå til din læge først at få den rigtige diagnose og medicin, hvis det er nødvendigt.

Instruktioner

Udvise slim

• Brug retsmidler til at udvise slim. En våd hoste er kroppens forsøg på at slippe af slim som følge af en irriterende eller en infektion. Uanset om du har allergi eller en bakteriel infektion, skal Slim komme ud. Drik urte pebermynte te, der fungerer som en naturlig slimløsende. Har flere kopper i den sene eftermiddag og tidlig aften hvis du vil fjerne slim, før du lægger for at gå i seng.

• Damp din næse og bihuler over en gryde med kogende vand. Fyld en madlavning pot mindst halvvejs med vand fra hanen. Varme den på et komfur, indtil vandet damper. Sikre, at det ikke er så varmt at det brænder hårene inde i næse og bihuler. Find en temperatur, der er mere end varm men tolerabel af dig. Placer dit ansigt over pot omkring 6 inches eller mere over det kogende vand og dække dit hoved med et håndklæde til at indeholde damp. Udføre dampende fem til 10 minutter. Føje pebermynte eller eucalyptus olie til den dampende vand yderligere hjælp til udvisning af slim. Blæse din næse forsigtigt flere gange, når den dampende er fuldført. Tage et varmt brusebad i 10 til 20 minutter i stedet for dampende over en gryde.

• Gøre en sinus skyl. Opret din egen løsning ved hjælp af 3 tsk salt, helst jod-fri, og 1 tsk bagepulver. Blandes sammen og kommes 1 tsk af blandingen i 8 ounce af varmt vand. Brug en nasal pære til at suge op løsningen. Derefter skyde løsningen i det ene næsebor, mens dit hoved er bøjet over en vask, gør det muligt at løbe fra andet næsebor i vasken. Skifte sider og gentage processen ved hjælp af fleste af nasal skyl væske. Blæse din næse hvis du vil fjerne slim. Der er også flere over counter nasal skyl systemer til at skylle bihuler og fjerne slim. Forberede sinus skyl af efter pakke retninger. Skyl forsigtigt ene næsebor ad gangen, mens væsken afløb fra andet næsebor. Benyt denne mindst en eller to timer før du går i seng for at tillade slim at dræne.

Natural Retsmidler

• Bruge honning og hvid peber sammen. Ifølge naturlige hjem retsmidler hjemmeside, sætte en lille mængde af hvid peber malet til 1 tsk honning og sluge det. Gør dette et par gange om dagen for omkring en uge kan hjælpe med at helbrede hosten.

• Har nogle hvidløg med en aftenmåltid. Hvidløg menes at have mange sundhedsmæssige fordele, herunder lindre en hoste. Har hvidløg mindst to aftener om ugen, så Planlæg italienske måltider eller snige sig nogle hvidløg i en favorit ikke-italienske opskrift.

• Bo hydreret. Drikke væsker for at holde kroppen hydreret, blødgøre slim og forhindre overskydende tørhed. Også, holde termostaten en smule lavere, så luften ikke er for tør. Overdreven tørhed fremmer en tør hoste og gør det værre.

Tips & advarsler

  • Afstivningsmateriel hovedet med puder eller sover i en hvilestol kan medvirke til at reducere sværhedsgraden af nat hoste.
  • Nogle gange er en nat hoste et symptom på en mere alvorlig tilstand som cystisk fibrose så konsultere en læge for en grundig undersøgelse at fastslå årsagen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com