Årsager til skulder Impingement

09/05/2012 by admin

Skulder impingement er en smertefuld tilstand, der skyldes klemme væv mellem to knoglerne i skulderleddet. Denne lidelse er fælles til sportsfolk, især kander, på grund af belastninger fra forslaget om at smide.

Anatomi

Skulder impingement opstår, når en struktur bliver irriteret fra at blive klemt mellem lederen af humerus, (den store overarm knogle) og acromion (del af skulderbladet, der kommer ud at danne stik til arm fælles). Oftest er det en rotator cuff senen, der er klemt.

Normal aldring

En person kan have skulder impingement af tre grunde. Normal aldring er en. Skuldrene er ligesom enhver anden del af kroppen. Efter år med kraftig brug er det ikke ualmindeligt for sener at blive irriteret eller udvikle arvæv.

Overforbrug

Ofte udfører aktiviteter, der involverer udvide armene kan overhead føre til skulder impingement fordi når armen er overhead acromion og humerus vil bevæge sig tættere sammen.

Genetik

På grund af genetik har nogle personer en større "krog" på deres acromion end andre, at klemme væv mellem de to knogler mere sandsynligt.

Behandlingsmetoder

Behandling af skulder impingement, afhængigt af sværhedsgraden af tilstanden og skøn af lægen, vil omfatte resten, is/varme, anti-inflammatorisk medicin og fysioterapi. Kortison skud kan gives til behandling af inflammation, selv om dette ikke løser impingement. Kirurgi er ikke påkrævet mest af tid, men i ekstreme tilfælde kan være anbefalet af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com