Hvordan man bruger L-Theanine for fibromyalgi Pain

01/01/2011 by admin

Fibromyalgi er karakteriseret ved intens smerte i forskellige "triggerpunkter" i hele kroppen. Der er ingen kendt årsag til fibromyalgi, men for nogle mennesker, betingelsen er udløst af en bilulykke, ekstrem stress eller pludselig sygdom. Selv om der er ingen specifik test til at diagnosticere fibromyalgi, er lidelsen meget reelle. Nyere forskning viser, at fibromyalgi patienter føler smerte mere akut; PET scanninger og MRIs viser, at mennesker med fibromyalgi har forskellige mønstre af blodgennemstrømningen i hjernen som reaktion på smerte eller touch. Behandling af fibromyalgi kan være meget vanskeligt, selv; for mange patienter tilbyder traditionelle vestlige medicin meget lidt hjælp. De fleste læger placere fibromyalgi patienter på antidepressiv medicin til behandling af smerter. Mens dette kan være nyttigt for nogle patienter, andre oplever svær søvnmangel og kræver søvn hjælpemidler at kortslutte vågenhed/smerte cyklus. Nogle læger henvender sig til mere naturlige metoder til behandling af fibromyalgi, og L-theanine er et af værktøjerne. Læs videre for at lære hvordan man bruger L-theanine for fibromyalgi smerter.

Instruktioner

Hvordan man bruger L-Theanine for fibromyalgi Pain

• Tal med din læge om at tage L-theanine for fibromyalgi smerter, før du begynder. L-theanine kan interagere med andre kosttilskud eller receptpligtig medicin du tager, så en konsultation med din læge er meget vigtigt.

• Gå til en lokal helsekost butik og snakke med en af Kontorpersonalet. Spørg om udbuddet af L-theanine. Du ønsker at tage ren L-theanine, og ikke en blanding, der indeholder L-theanine og andre stoffer.

• Tage en kapsel af L-theanine før sengetid, med 8 ounce af vand. L-theanine ikke kun har smerte-reducerende egenskaber, men også hjælper dig med at synke ned i genoprettende søvn. Bedre søvn udmønter sig i mindre smerte for de fleste mennesker. Øge din dosering efter behov.

• Drik grøn te med jævne mellemrum hele dagen. Grøn te har en lille mængde af koffein i det (ca. 20g pr kop) og også indeholder L-theanine. I mange kulturer, drikke 10, 20 eller flere kopper grøn te er fælles, og grøn te er en immun opreklameret.

• Tage ekstra L-theanine i tider med stress eller øget smerte-- eller for kvinder, omkring menstruation. Den ekstra L-theanine vil hjælpe afstive kroppen og kæmpe mod smerter.

Tips & advarsler

  • Tag ikke mere end den anbefalede dosis af L-theanine.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com