Hvad kan du gøre for at forberede din krop til en aktivitet såsom rulleskøjter?

01/17/2011 by admin

Hvad kan du gøre for at forberede din krop til en aktivitet såsom rulleskøjter?

Rulleskøjter er en skånsomme form for motion, packs en punch. Ifølge den amerikanske Rådet om motion brænder inline skating næsten lige så mange kalorier i timen som kører. En 2008 spørgsmålet om "Journal of the American Medical Association Pediatrics" rapporterede, at teenagere, der praktiserede hjul sportsgrene såsom rulleskøjter mere end fire gange om ugen havde næsten en 50 procent reduktion i risikoen for at blive overvægtig som unge voksne. Forberede din krop til en aktivitet såsom rulleskøjter gennem muskel styrke og balance øvelser at blive sikker under din træning.

Ankel styrkelse

Rulleskøjter, bygger som skøjteløb, på stærke ankler. Mennesker, der er ikke vant til skøjteløb eller har svage ankler vil føle træthed i disse fine led hurtigt under en rollerblading træning. Vifte af bevægelse øvelser såsom ankel rotationer, sammen med kalv strækninger, og toe rejser strække og styrke dine ankler samt musklerne i din underbenet. Ben gynger--balancerende på et ben og svinge benet frem og tilbage som et pendul--også opbygge stærke ankler og har den ekstra fordel af at holde dine hofter, løs og fleksibel. Udføre ankel-styrke øvelser tre gange om ugen.

Balance øvelser

Balance øvelser forberede din krop til one-legged balancen skal du når du tager hver rullende skridtlængde. Styrkelse af anklen ben gynger kan fordoble som en balance øvelse. Ryg ben rejser replikere den glidende bevægelse af rulleskøjter. Hold på ryggen af en stol til support hvis behov, når du løfter det ene ben ud bag dig, holde dine knæ så lige som muligt. Stående på en fod i 10-15 sekunder ad gangen kan også forbedre din balance, før du starter en rollerblading træning.

Core øvelser

Rulleskøjter kræver en masse fra din kerne, som indeholder dine hofter, tilbage og mavemuskler. Styrkelse af Core øvelser såsom broer, crunches, planker og pattedyr opbygge disse muskelgrupper til at forbedre balancen, øge udholdenhed og forebygge skader. Indarbejde core øvelser til din træning rutine flere gange ugentligt.

Sikkerhedsudstyr

Forbered dig på en sikker og sjov rulleskøjter session med den rette sikkerhedsudstyr. Tætsiddende håndledsbeskyttere samt albue og knæ puder kan forhindre forstuvninger og knoglebrud, hvis du falder. Vælg en skating eller cykel hjelm, der passer stramt og sidder lavt over din pande. Don din sikkerhedsudstyr, før du sætter på dine rulleskøjter. Varm op i mindst 10 minutter med nogle stretching eller langsom skating før du hopper til en gang energisk træning til at reducere din risiko for skade.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com