Liste over glutenfri Carbs

05/30/2012 by admin

Liste over glutenfri Carbs

Hvis du har for nylig startet en glutenfri kost, det kan synes som alle kulhydrater er off-grænser i første omgang. I virkeligheden, masser af glutenfri kulhydrater findes - du nødt bare til at undgå gluten-holdige korn hvede, rug og byg og fødevarer eller ingredienser fremstillet på basis heraf. Men du kan stadig sikkert spise kulhydrater fra andre korn, frugter og grøntsager.

Glutenfri korn

Selv om du har brug at undgå et par store kerner på en glutenfri kost, kan du stadig spiser en bred vifte af andre kornsorter, der giver kulhydrater. Quinoa, brune ris, amaranth, hirse, sorghum, boghvede og de fleste havre er alle sikkert at spise på en glutenfri diæt, ifølge Celiac.com. Du kan også have mel fremstillet af disse korn og bruge dem til at bage brød og muffins, gør pandekager og vafler eller i stedet for en gluten-holdige mel i opskrifter.

Frugter

Frugten er en anden sikker og nærende måde at få kulhydrater på en glutenfri kost. Frugter indeholder kulhydrater fructose eller frugt sukker, glukose og fiber i varierende mængder. Tilsætningsstoffer kan indeholde gluten, så længe som frugt er ikke i en sukkerlage eller sauce og har ikke tilsat smagsstoffer eller ingredienser, det er sikkert at spise. Prøv at indarbejde bananer, æbler, appelsiner, druer, ferskner, blommer, kirsebær og bær til din kost for glutenfri carbs.

Grøntsager

Du kan også sikkert spise grøntsager som kulhydrat kilde, når efter en glutenfri kost. Nogle Grønsager levere flere kulhydrater per portion end andre. Stivelsesholdige grøntsager giver den mest carbs og omfatter kartofler, vinter squash, bønner, ærter og majs, ifølge University of Illinois forlængelse. Foruden stivelse give grøntsager kostfibre til at hjælpe med at opretholde dit fordøjelsessystem helbred.

Mejeriprodukter

Mens ikke en rig kilde af kulhydrater, mejeri produkter er naturligt glutenfri og indeholder nogle sukker i form af lactose eller mælk sukker. Du kan drikke mælk eller spise yoghurt for at få kulhydrater fra mejeriet. Total kulhydratindhold af mejeriprodukter spænder fra ca. 11 gram per portion til 17 g per portion. Hvis yoghurt har tilføjet sukker eller frugt, stiger carb indhold. At vælge fedtfattige versioner af disse fødevarer hjælper du begrænse dit kalorie og mættet fedt indtag.

Sukker

Sukker er ikke noget du bør søge at medtage i din daglige kost, som at spise en masse af dem kan føre til vægttab korn, tandproblemer og dårlig ernæring. Amerika Heart Association antyder mænd begrænse deres tilsat sukkerindtag til 9 teskefulde pr dag og kvinder forbruge ikke mere end 6 teskefulde pr dag. Mens sødestoffer ikke er bedst for dit helbred, er de gluten-free kilder til kulhydrater. Du kan sikkert forbruge sukker, brun farin, konditorer sukker, honning, ahornsirup og agave på en glutenfri kost.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com