Home Retsmidler for tør kløende hud

06/06/2012 by admin

Tør og kløende hud kan være distraherende og irriterende, forværring i tørt vejr. Årsager til tør og kløende hud kan omfatte overdreven udsættelse for sollys og vind, hyppig badning eller hånd vask, allergiske reaktioner over for rengøringsmidler eller fibre, tør husstand luft fra centralvarme og kølesystemer og hudsygdomme som eksem og psoriasis. Tør kløende hud kan ofte afhjælpes gennem hjem retsmidler, selv om mennesker med forhold, der ikke forbedrer bør overveje at se en hudlæge for evaluering.

Handsker

Iført handsker natten over og sætte handsker eller vanter på babyer kan forhindre yderligere skrabe og irritation til tør hud.

Bade

En lunken bad med tilsat bagepulver eller fint jorden havregryn kan give lindring til kløende hud og er sikkert for spædbørn og småbørn, selvom badning tid bør være begrænset til 15 minutter eller mindre at undgå vandtab.

Fugtighedscreme

Naturlig fugtighedscreme såsom olivenolie og aloe vera kan lindre tørhed og er billig og almindeligt tilgængelig på købmandsforretninger.

Naturlige rengøringsmidler

Ved hjælp af naturlige ingredienser som bagepulver og eddike til at vaske tøj og husholdning rengøring kan reducere kløe, og tørhed forårsaget af kemikalier og parfume i vaske-og rengøringsmidler.

Varmt vand

Ifølge Mayo Clinic, kan ved hjælp af varmt vand til bade og brusere reducere udtørring af huden, der kan være forårsaget af varmt vand.

Tøj

Iført tøj lavet af bomuld eller silke snarere end syntetiske tekstiler eller uld kan bidrage til at undgå yderligere kløe forårsaget af irriteret hud.

Hydrering

Drikke masser af vand og ikke-koffeinholdige, ikke-alkoholiske drikkevarer kan hjælpe med at holde huden fugtet fra inden for og kan reducere afskalning og peeling af huden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com