Hvad kan jeg tage for graviditetskvalme?

06/13/2012 by admin

Morgenkvalme--- eller kvalme og opkastning i graviditeten (NVP)---er en fælles betingelse påvirker gravide kvinder. Det normalt begynder et sted inden for de første fire uger af graviditeten og fortsætter indtil op til omkring den sekstende uge. Kvalme på grund af morgenkvalme kan være invaliderende og kan endda forårsage opkastning. Mens den præcise årsag til graviditetskvalme er ukendt, er der sikkerhedsforanstaltninger og medicin du kan tage for at lindre NVP symptomer, der ikke vil skade din baby.

Diclectin

Canadiske kvinder kan spørge deres læge om Diclectin for alvorlige tilfælde af morgenkvalme. Diclectin indeholder 10 mg pyridoxin-hydrochlorid (B6-vitamin) og 10 mg af doxylamine succinat, et antihistamin. Det har været ordineret i Canada i over 25 år for NVP relief. Tage Diclectin på en tom mave 4-6 timer før din værste morgenkvalme forventede symptomdebut.

Diclectin er i øjeblikket i kliniske forsøg i USA og har ikke endnu blevet godkendt af Federal Drug Administration (FDA) til brug.

Ingefær kosttilskud

Ingefær har vist sig effektiv til at lindre kvalme. Det er også ordineret til svær kvalme tilfælde forbundet med kemoterapi. Ren ingefær kosttilskud kan bestemme konsistent lettelse for din morgenkvalme symptomer. Konsultere din læge før du tager ingefær kosttilskud eller enhver anden medicin, mens du er gravid.

Mad indtag Tips

Prøv nogle praktiske naturlige løsninger før du tager medicin. Disse foranstaltninger kan give tilstrækkelig lindring af kvalme og opkastning symptomer.

Spis små måltider og snacks ofte hele dagen i stedt for to eller tre større måltider. Ophold hydreret ved at drikke væsker.

Spis proteinrigt og høj-kompleks kulhydrat fødevarer. Undgå fødevarer, der er lugtende eller højt indhold af fedt. Holde soda kiks af sengen for at spise så snart du vågner op mod morgenkvalme-associerede kvalme. Også, indarbejde ingefær i din kost under graviditeten. Drikke ingefær te eller sodavand. Koge ingefær i dine måltider, når det er muligt, som ingefær har vist sig for at være effektiv mod graviditetskvalme. At spise naturlige fødevarer kan være nyttige og kan være et godt alternativ til ordineret medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com