Sådan bruges en Oxygen koncentrator maskine

06/24/2012 by admin

Sådan bruges en Oxygen koncentrator maskine

En oxygen koncentrator er en enhed, der bruges af patienter, der har brug for en høj koncentration af ilt til at behandle en respiratorisk betingelse. Oxygenholdige koncentratorer, i modsætning til ilt tanke, ved at trække i den omgivende luft og frafiltrere kvælstof og koncentrere ilt til brug for patienten. En oxygen koncentrator har fordelen ikke kræver kontinuerlig opfyldning med tunge ilt tanke og i henseende er det mere bærbare og sikker. Generelt, iltkoncentratorer producerer 85 til 97 procent ren oxygen.

Instruktioner

• Plug i oxygen koncentrator. Holde koncentratoren fra varmekilder, åbne flammer og direkte sollys. Hvis din læge ordinerer fugtighed med din ilt, vedhæfte vandflaske som angivet på maskinen. Sørg for at alle tilslutninger er sikker.

• Fastgør lille diameter rør på vandflaske brystvorten fra din ansigtsmaske eller nasal kanyle. Skifte "ON/OFF"-knappen i positionen "ON". Alarmen lyder i 5 til 20 sekunder for at indikere, at maskinen er i drift.

• Drej flow kontrol drejeknapper, indtil det korrekte LPM, eller liter pr. minut, ilt vises. Din LPM vil blive ordineret af lægen. Placer iltmaske eller nasal kanyle på dit ansigt.

Tips & advarsler

  • Erstatte den nasal kanyle og luftfugter vandflaske en gang om ugen.
  • Bruge oxygen koncentrator i et godt ventileret område væk fra væggene og gardiner.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com