Hvad er gulsot væske?

07/09/2012 by admin

Gulsot er gul farvning af hud, hvide i øjnene og kropsvæsker. Gulsot væsker der bruges af balsamører til at frigive den gullige pigment i huden af den afdøde, hvilket gør det ser naturligt.

Balsamering udfordring

I oktober 2004 rapporterede spørgsmålet om den internationale kirkegård, ligbrænding og begravelse Association (ICCFA) magasin, embalmer Todd Van Beck, at efter at have brugt en bred vifte af balsamering væske med dårlige resultater, han lærte, at balsamører skal rådføre sig med nyuddannede lighus skole at lære mere om aktuelle balsamering procedurer.

Fordelene ved gulsot væske

Gulsot væske blegemidler gule pigment som det skyller det fra kroppen, Premium gulsot væske har en særlige kemiske, der holder formaldehyd fra at dreje organer grøn.

Brug

Ifølge Royce Baier, bedemand af Beyer familien Begravelsen Service sprøjtes gulsot væske ind arterierne af afdøde som venerne er drænet for væske. Mængden af væske sprøjtes er afhængig af graden af gulsot stede i kroppen.

Sikkerhed

Frigid væske selskab, en forhandler af præmie gulsot væsker, viser de følgende alvorlige sundhedsmæssige risici forbundet med forkert brug af produktet: øjet, huden, og luftveje irritation eller brændende. Der er også en cancer risiko. For at undgå disse farer, skal en person bære kemiske stænk beskyttelsesbriller, et forklæde og ansigtsskærm.

Ændringer i væsker

Ifølge Mr. Baier er mange medicin og kemikalier til stede i en persons legeme på grund af medicinsk behandling i de sidste faser af livet. Effektiviteten af balsamering væske kan blive kompromitteret som følge. Dette faktum, samt tilstedeværelsen af kræftfremkaldende stoffer i gulsot væske, har bedt om fjernelse af formaldehyd som ingrediens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com