Lumbal Iskias øvelser

08/02/2011 by admin

Iskias eller radiculopathy, er en form for smerter forårsaget når de radikulære nerve i den nederste rygsøjlen bliver klemt eller irriteret eller hvis du har en diskusprolaps. Iskias er ikke en diagnose i sig selv men er forårsaget af forskellige underliggende problemer. Hver af disse betingelser er unikke og øvelser for hver er forskellige. Lumbal iskias er forårsaget af lumbal stenose, hvor nerverne i nederste del af ryggen er komprimeret under knogler, muskler og ledbånd degenerere med alderen.

Behandling

Lumbal stenose er normalt behandlet først med motion og anti-inflammatorisk medicin. Din læge kan forbyde visse former for bevægelse, ophævelse eller aktivitet og kan tilføje epidural injektioner for at lindre smerter. Hvis iskias smerter ikke er lettet, kan kirurgi være det næste niveau af behandling.

De fleste mennesker reducere instinktivt aktivitet når coping med rygsmerter. Faktisk, motion fremmer heling af ischiadicus smerte langt mere effektivt end blot hvile muskler. Midlertidig sengeleje kan blive ordineret, men hviler alt for længe kan forværre iskias. Motion og aktivitet styrker tilbage og spinal muskler, sener, ledbånd og knogler og øge rygstøtte. Motion også forhindrer dekonditionering af muskler og forbedrer spinal disken sundhed og styrke.

Styrke øvelser

Styrkelse af underlivet er kritisk for lumbal spinal stenose. Start ved liggende på ryggen og trykke på din nederste del af ryggen mod gulvet. Spænd din nedre mavemuskler og træk navlen i og op til 10 sekunder. Gentag 8 til 10 gange.

Curl-ups styrke nederst abs. Fold dine arme over brystet mens liggende på gulvet. Flade ryggen ved at trykke ned med dine nedre mavemuskler. Næste hæve dit hoved og skuldre fra gulvet. Hold positionen for to til fire sekunder, og derefter langsomt falde tilbage til udgangspositionen. Arbejd din vej op til 10 krøller.

En øvelse kaldes den krog-liggende marts anbefales til svær iskias. Ligge på ryggen, løfte dine ben 3 til 4 inches fra gulvet, skiftevis hæve og sænke hvert ben, som om walking. Marts i ca 30 sekunder, vent 30 sekunder derefter marchere igen i 30 sekunder mere. Gentag to eller tre gange.

Strækøvelser

Genopbygge fleksibilitet i de nedre rygmuskler opfordrer til øvelser, som forsigtigt strækker musklerne i lænden. Tilbage fleksion udføres liggende på ryggen, knæ bøjet, fødder fladt på gulvet. Forsigtigt forstå dine knæ og trække dem mod brystet, indtil du føler musklerne strække. Ikke trække så hårdt, at det gør ondt. Hold denne stilling i 30 sekunder, derefter langsomt lade dit knæ tilbage til udgangspositionen. Gentag fire til seks gange. Som du styrke din ryg, gradvist stoppe bruger dine hænder til at hjælpe dine knæ.

Den næste øvelse i rækken kræver for dig at komme ned på dine hænder og knæ. Læn dig tilbage på hælene med brystet ned, og armene udstrakte. Ikke hoppe. Hold denne stilling i 30 sekunder og derefter langsomt vender tilbage til dine hænder og knæ. Igen, målet for fire til seks gentagelser.

Arbejder med lægen

Før du begynder et træningsprogram, bør du besøge din læge og sørg for det er okay. Vær meget forsigtig, at du får en korrekt diagnose for din særlige mærke af iskias, som hver har sit eget sæt af øvelser og bestemt rækkefølge og intensitet, afhængigt af hvad der forårsager din nervesmerter. Følg anbefaling af din læge eller fysioterapeut til at undgå skærpende dine smerter ved at gøre de forkerte øvelser. Ikke selv behandle ischiadicus smerte. Du kan gøre mere skade end gavn, hvis du vælger de forkerte øvelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com