Psykologiske Drug Rehab metoder

08/08/2011 by admin

Når en person er afhængige af narkotika eller alkohol, udvikler han en fysisk og psykisk afhængighed af stoffet. Psykologisk afhængighed fører til psykiske abstinenser som, irritabilitet, cravings og søvnløshed. Lægemidler er til rådighed til behandling af abstinenser af nogle narkotikamisbrug. Dog afhængige drug rehab faciliteter ofte psykologiske metoder til at behandle den narkoman mentale afhængighed på stoffet.

Kognitiv adfærdsterapi

Ifølge kognitiv-adfærdsmæssige princippet er dine tanker hvad forevige dine følelser og handlinger, ikke uden for styrker, som mennesker, hændelser og situationer. Baseret på denne præmis, kan du ændre hvordan du tror, selvom situationen forbliver den samme. Kognitiv adfærdsterapi lærer dig, hvordan du ændrer dine negative tanker til at aktivere positive dem, som i sidste ende lads til positive følelser og adfærd. Du lærer også mestringsstrategier nødvendigt at afholde sig fra narkotika, så du kan føre et sundt liv. Efter at have forladt rehab facilitet, selvom du undlade opsøger miljøer og mennesker at brændstof din fristelse til at bruge narkotika, kan situationen stadig uforvarende præsentere sig selv. Kognitiv adfærdsterapi lærer dig de strategier, der er nødvendige for at sige "nej" i disse situationer.

Flerdimensionale familieterapi

Flerdimensionale familieterapi er en ambulant program designet til unge/teen misbrugere og deres familier. Møder afholdes på klinikker, familie Domstolen, i hjem, skole eller i andre relaterede EF-områder. Ved at undersøge følelserne af forældrene og barnet, lokaliserer terapeuten den passende behandling for begge. For eksempel, kan barnet føle vrede mod forældrene, mens forældrene føler sig hjælpeløse i at finde de rigtige måder at påvirke hende. Gennem multidimensional familieterapi lærer teenageren at kommunikere sine tanker og følelser, plus de nødvendige til at håndtere livets understreger mestringsstrategier. Forældre lære at undersøge deres forældrekompetencer for at acceptere hvad kan eller bør ændres.

Motiverende incitamenter

Motiverende incitamenter tilbyde dig positiv forstærkning for at hjælpe dig med at afholde sig fra brug af narkotika. Ifølge den afhængighed Technology Transfer Center Network (finansieret af SAMHSA), motiverende incentive-programmer, der bruger præmier og gavekort sammen med onsite urin screening fremmer en større procentdel af personer, der fortsat er i behandling og afstå fra stofmisbrug. For eksempel, hvis en narkoman har været ren for et par måneder, kan han blive belønnet med koncertbilletter. Gaver kan ikke indløses til kontanter.

12-trins programmer

Overvinde stofmisbrug og afhængighed er en langvarig proces - en, der er modtagelige for tilbagefald, selv efter behandling er afsluttet. 12-trins programmer, som anonyme alkoholikere og Narcotics anonyme er klar over denne faldgrube. Deres program er designet til at give en limning oplevelse for at inddrive stofmisbrugere. Disse mennesker forstår hvor hinanden kommer fra; de må ikke dømme hinanden. De deler deres erfaringer med stofmisbrug og afhængighed villigt. De lærer af hinanden, stor mental og følelsesmæssig støtte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com