Et naturligt middel til at reducere kolesterol

08/14/2011 by admin

Kolesterol er ikke altid en dårlig ting. Produceret af leveren, er det et afgørende element i cellestrukturer. Ud over at gøre kolesterol i vores kroppe, ophobes vi også det i vores væv som følge af de fødevarer, vi indtager. Kolesterol-holdige fødevarer som æggeblommer, sødmælk og smør er store bidragydere til "dårlige kolesterol", eller LDL. Personer med et forhøjet niveau af LDL har en øget risiko for at udvikle koronar hjertesygdom. Heldigvis er der en række enkle trin, du kan gøre at sænke dit kolesteroltal og mindske den relaterede sundhedsrisiko.

Hvad at spise

For at hjælpe med at reducere dit kolesteroltal, prøv at tilføje havreklid til din daglige kost. Dette kan nemt gøres med lavt fedtindhold morgenmadsprodukt eller en aften skål med varm havregrød. Også, øge din daglige indtagelse af hvidløg, løg og ingefær, fordi disse fødevarer har alle vist sig for at reducere LDL med regelmæssig indtagelse. Tygge på solsikkefrø når du trang en eftermiddagssnack. De er en stor kilde til linolsyre, som hjælper med at fjerne kolesterol fra kapillærer, forbedre blodcirkulationen i hele kroppen. Også, med hvert måltid, du bør indtage en kop af te lavet af koriander frø. Simpelthen hæld kogende vand over 3 spiseskefulde af frø og lad det stå indtil blandingen når stuetemperatur. Derefter hælde te gennem et kaffefilter at fjerne frø og drikke. Koriander rydder overskydende kolesterol fra systemet via nyrerne.

Hvad man skal undgå

Vedtagelse af sunde nye vaner kan være svære. Opgive usunde dem kan være endnu sværere. For effektivt at reducere dit kolesteroltal og holde det lave, nødt du til at foretage et par permanente ændringer i din almindelige rutine. Steg dine fødevarer i olivenolie i stedet for smør og skifte fra sødmælk at skimme, for startere. Reducere den mængde og hyppighed hvormed du forkæle dig selv i både alkohol og sukker-loaded sodavand. Eliminere eller lette på mængden af rødt kød i din kost og erstatte med fisk, kylling, kalkun eller tofu mindst fire gange om ugen. Læs etiketterne på de fødevarer, du køber. Tage til efterretning af de samlede gram fedt pr. portion. Undgå fødevarer med mættet fedt eller transfedt og vælge en lettere version af originalen. Hvis ikke du er sikker på, hvad de skal købe, kigge efter varer med et "hjerte-smart" logo på emballagen, viser, at de har et reduceret fedtindhold.

Hvad de skal gøre

Vedtage en sundere livsstil. Mangel på fysisk aktivitet er en væsentlig risikofaktor i udviklingen af hjertesygdomme. Motion øger mængden af HDL - det "gode" kolesterol--i blodet. HDL cirkulerer gennem blodet, fjerne LDL, som det går. Så, jo hurtigere dit hjerte pumpe, mere kolesterol du er at slippe af med. Du skal også være sikker på, at du drikker mindst otte glas vand hver dag for at hjælpe med at fjerne uønsket affald fra din krop mere effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com