Hvad de kan forvente når rense kolon

08/18/2011 by admin

Hvad de kan forvente når rense kolon

Betydningen af tyktarmen

I betragtning af hvor mange forarbejdede fødevarer amerikanerne spiser hver dag, er det ikke ualmindeligt, at et kolon til at få vejet og tilstoppet med kunstige stoffer, sukker og fedt. Tyktarmen hjælper befri kroppen af alt det affald, det ikke behøver, at gøre plads til mere mad. Hvis tyktarmen bliver tilstoppet, virker det ikke så effektivt som det skal. Hvis kroppen ikke er i stand til at skubbe affald, kan det medføre alvorlige sundhedsmæssige defekter, og endog kræft.

Typer af udrensning

Kolon-udrensning programmer spænder fra organiske kemiske og flushes til kost. Nogle programmer er sikrere end andre. De mest almindelige typer af kolon udrensning er baseret på tillæg og kunstvanding. En supplement-baserede udrensning procedure bruger specifikke mineraler og kemikalier, eller endda bestemte fødevarer (f.eks. høj-fiber elementer eller diuretika) begge rengøre indersiden af tyktarmen og forårsage kolon helt tømme sig selv. Vanding-baserede kolon-udrensning procedurer indebærer fylde tyktarmen med vand gennem et rør indsat i endetarmen. Vand er skubbet ind i tyktarmen og derefter frigivet gennem afføring, når røret er fjernet.

Afføring

Den mest almindelige virkning af et kolon rense er øget afføring. Med en vanding-baserede Rens bliver afføring pludselig og hurtig, med en dvælende fornemmelse af at du skal have en anden indtil udrensning væsken har afsluttet din krop. Med supplement - eller mad-baserede udrensning programmer, vil tarm bevægelser langsomt stige i hyppighed. Du kan også opleve hyppige anfald af diarré. Når beslutter at gøre et kolon rense, kan du undgå eventuelle langdistance ture og rydde din tidsplan for at muliggøre nem adgang til et badeværelse.

Gastrointestinale bivirkninger

Går gennem et kolon rense kan også forårsage nogle gastrointestinale bivirkninger. Med en kunstvanding rense, du kan forvente at få en oppustet følelse samt dvælende gas, efter indgrebet. Med et supplement - eller mad-baserede Rens, kan du også opleve kramper, mavesmerter og nogle kvalme.

Andre effekter

Mere alvorlige bivirkninger, som du kan forvente med nogle kolon renser, især naturlægemidler renser, blodig diarré, misfarvet urin og levertoksicitet. Disse er alvorlige bivirkninger, vil du ønsker at kontakte din medicinsk udbyder, som du kan have forårsaget skade på din kolon.

Hydrering

Udrensning tager store mængder vand fra dit system til at skylle kolonet. Staying hydreret er yderst vigtigt, da det både hjælper rense langs og holder din krop fra at opleve dehydrering.

Humørsvingninger

Med alle de ændringer, som din krop vil gå igennem, og de fysiske bivirkninger af rense sig selv, kan du også opleve en drastisk ændring i humør. Hvis du udfører en hurtig mens udrensning, kan humør forandring have at gøre med din krop går igennem tilbagetrækning fra fødevarer og drikkevarer du normalt indtager. Mange mennesker føler sig stresset eller deprimeret i løbet af en rense. Det er vigtigt at medtage meditation eller andre afslapning teknikker til at hjælpe med at holde din krop og sind afslappet.

Farer

Din kolon har brug for en konstant balance af gavnlige kemikalier og bakterier til at regulere sig selv. Desværre er mange kolon renser årsag din krop til at udsende disse gavnlige organismer fra kroppen, forlader du modtagelige for yderligere kolon problemer. Gør vanding-stil kolon rensning på egen hånd kan også indføre skadelige bakterier i kroppen, hvis det udstyr, du bruger ikke er ren. Du kunne også punktere tyktarmen, hvis du ikke er forsigtig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com