Hvad er tegn og symptomer af arvæv på lungerne?

08/27/2011 by admin

Hvad er tegn og symptomer af arvæv på lungerne?

Arvæv på lungerne kan opstå fra en række forskellige sygdomme eller skader. Symptomerne begynder ofte som en lille hoste eller åndenød, selvom de kan forøge støt for at påvirke en persons daglige rutine. Arvæv kan være årsag til en mere alvorlig sygdom, og patienterne føler symptomer, dog små, bør konsultere en læge for at forhindre en potentielt livstruende sygdom spredes ukontrolleret.

Reduceret energiniveau

Arvæv på lungerne reducerer organ's evne til at udvide og trække i mere ilt. Som et resultat, vil når vejrtrækningen er forhøjet på grund af øget aktivitet eller forhøjet puls, en person opleve et fald i energi-niveau og trætte hurtigt. Dette vil blive ledsaget af åndenød og nogle smerter som lungerne forsøger at trække mere luft til at oxygenat blodet, men er afskåret på grund af arvæv.

Tør hoste

Kroppen vil ofte reagere på arvæv med en tør hoste, der vil producere ingen slim. En person med en lille mængde af arvæv i hans lunger vil ligeledes opleve en meget mild hoste, selv om det vil forværre hvis arvæv fortsat form i lungerne og kan føre til en potentielt fatal tilstand, hvis den ikke behandles.

Vægttab

Tab af appetit kan ledsage arvæv i lungerne. Patienter, der oplever hurtig uforklarlige vægttab kan have en mere alvorlig lungesygdom kaldet pulmonal fibrose. Denne sygdom bærer mange af de samme symptomer som ardannelse i lungerne (træthed, hoste, vægttab) men kan fremskridt hurtigt, dræbe en patient før alvoren af hans symptomer bliver for svær at ignorere.

Hvæsen

En person med ardannelse i lungerne kan udvikle hvæsende vejrtrækning. Dette fænomen er en rangle-lignende lyd i lungerne ved exhaling eller under fysisk aktivitet. Som arvæv forværres, lyden kan vokse højere og forekommer mere hyppigt som selv de simpleste aktiviteter, såsom at komme ud af sengen, bliver alt for anstrengende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com