Anbefalede kost for teenagepiger

07/12/2012 by admin

Anbefalede kost for teenagepiger

En sund kost for en teenage pige handler om ikke slankekure. For mange teenagere lider af usundt body billeder stammer fra magasiner og tv. Men hvis en teenager ønsker at opnå en sund vægt, energisk og oprettet selv for livslang sundhed, det bør fremmes. Det sker ikke om "diæt", men gennem at skabe sund og fornuftig måltid planer.

Protein

Protein er vigtigt for nogens kost, uanset hvad deres ernæring mål. Teenagere har brug for protein endda mere end voksne, fordi teen organer stadig vokser. Teenage piger bør spise mest magert protein fra kilder som kylling og fisk. Æg, bønner og nødder er også gode protein kilder, der hjælpe med at variere typen af protein teenagere spiser, og gode muligheder for vegetarer. Daglige, teenage piger bør spise ca 5,5 ounce af protein.

Kulhydrater

Teenage piger har også brug at spise kulhydrater, men skal spise fuldkorn kilder snarere end raffineret eller hvidt mel. Gruppepres og populariteten af low-carb diæter kan gøre teen piger ønsker at undgå kulhydrater, men lav-carb kostvaner er usundt og især fattige mulighed for en voksende krop. Fuldkorn er en vigtig kilde til jern, som er visse grøntsager og kød. Så mange som 27 procent af teenage piger har lavere end normal jern. For piger, der ikke kan lide rødt kød, flere af den nødvendige mængde af jern skal komme fra alternative kilder.

Mejeri

Calcium er vigtige i hele livet, men det er helt afgørende i teenageårene. Før en pige når sin 20s er når calcium er tilføjet af kroppen til knoglerne. Fordi kvinder er øget risiko for knogleskørhed, som de bliver ældre, gør det det særligt vigtigt for teenage piger har en kost rig på calcium. Den anbefalede daglige indtag af calcium er 700mg. En sund teenager pige kost bør absolut omfatte så meget calcium fra forskellige kilder. Det meste af det kommer fra mejeriet.

Frugter og grøntsager

En teenage pige bør basere de fleste af sin kost i nærheden af frugter og grøntsager. Dette er især vigtigt, når man ser på snacks. Teenagere er aktive og voksende, og så kan finde sig selv ved at blive sulten hele dagen. Det er vigtigt at fodre sult, men et stykke frugt eller nogle cut-up veggies er en meget bedre snack end en pose chips.

Farer

Ordet "kost" bør anvendes med ekstrem forsigtighed omkring teenage piger. Teenage-piger er i høj risiko for at udvikle spiseforstyrrelser, og det pres, som teenagere hver dag står over for kan ofte gøre dem ønsker at eksperimentere med kost. Altid understrege ernæring over slankekure, og gør sunde valg over kalorieindhold tælle når man diskuterer fødevarer med en teenage pige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com