Protein Drinks til at tabe sig

07/25/2012 by admin

Høj-protein drikkevarer er lav i kalorier og let at fordøje. De ofte indeholder alle de næringsstoffer, der er nødvendige for at erstatte et måltid og er ofte en meget praktisk måde at forbruge en stor mængde protein uden at forbruge de sædvanlige kalorier. Protein hjælper med vægttab ved udjævning blodsukker og reducere behovet for at snack. Det hjælper med muskel opsving efter træning, og hjælper med at fremskynde metabolismen ved at forbedre muskel udvikling.

Protein drinks

Der er en bred vifte af protein drikkevarer til rådighed til at hjælpe med vægttab. Det er vigtigt at købe en, der indeholder en afbalanceret mængde af protein og kulhydrater. Prøv at købe en beholder med proteinpulver og blande din egen protein drikke derhjemme. Du kan vælge din egen smag og tilføje frugt eller knuste nødder til dine drinks for ekstra næringsstoffer og smag. Whey protein isolat er en glutenfri protein, velegnet til vegetarer og laktose-intolerans; Det er en meget komplet, høj kvalitet protein, der er også meget let at fordøje.

Protein drikkevarer er lav i kalorier. Også, kroppen fordøjer protein langsomt, så det hjælper med at balancere dit blod sukker niveauer og holde dig følelse af mæthed i længere tid. For dem, der udøver, protein drikke genoprettelsen tabt energi og hjælpe med muskel systemreparation og -genoprettelse, så du kan intensivere din træning tidsplan. Protein drikke kan bruges til at erstatte måltider eller snacks, når de indeholder en balance mellem de nødvendige vitaminer, næringsstoffer, proteiner og kulhydrater i en lav-kalorie format.

Muskler hjælpe til at brænde fedt, og protein indtaget kombineres med motion hastigheder op metabolisme betydeligt. Det betyder, at selv når kroppen hviler du brænder kalorier i et hurtigere tempo.

At få mest muligt ud af protein drinks

Hvis du vil bruge protein drinks til vægttab, start din dag med en shake at få alle de næringsstoffer, du har brug for at starte dagen. Tilføj frugt, nødder og kanel, hvis du ønsker. Sørg for at du har et protein drikke inden for 30 minutter efter motion for at støtte muskel opsving. På dage hvor du ikke motionerer, erstatte en snack eller måltid med en protein ryste så at du stadig indtage masser af protein, men færre kalorier.Du kan købe protein drikke og pulver fra supermarkeder, købmænd og helsekostforretninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com