Forskellen mellem HØREAPPARATER & Cochlear implantater

08/04/2012 by admin

Forskellen mellem HØREAPPARATER & Cochlear implantater

Professor Adrian Davis af britiske MRC Institute of Hearing Research forudsiger, at nedsat hørelse vil hjemsøge over 700 millioner mennesker inden 2015. Digitale høreapparater og cochlear implantater kan bidrage til at forbedre kvaliteten af lyden for dem, der lider af høretab.

Funktion

Et høreapparat fungerer ved at sende forstærkede lyd gennem den ydre og mellemøret til hårcellerne i det indre øre. En cochlear implant omgår beskadiget hår celler og direkte stimulerer hørenerven ved at sende elektroniske signaler til kirurgisk implanterede elektroder.

Betydning

Et høreapparat kan hjælpe dem med milde til svære høretab, der kan drage fordel af forstærkningen af lyd. En cochlear implant er kun tilgængelig for dem, der har svære at dybtgående sensorineuralt høretab og ikke kan afhjælpes med et høreapparat.

Funktioner

Et høreapparat er en lille ekstern elektronisk indretning slidt i eller bag øret. En cochlear implant består af indre elektroder implanteret i øresneglen, som stimuleres af en ekstern enhed slidt bag øret eller på kroppen.

Misforståelser

Høretab som følge af beskadigede hårcellerne i øjeblikket kan ikke repareres med medicin, kirurgi eller høreapparater. Et høreapparat eller en cochlear implant vil ikke helt genoprette normal hørelse.

Berømte bånd

Ex-præsident Bill Clinton var monteret til høreapparater i 1997 og bærer dem i begge ører. Politisk kommentator Rush Limbaugh modtaget en cochlear implant i 2001.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com