Nemme måder at komme i form

08/12/2012 by admin

Alle ønsker at komme i form. Men ingen ønsker at gøre alt arbejdet, eller de brænder af prøver for meget for tidligt. Du kan imidlertid blive montør ved at gøre nogle få enkle ændringer til dit liv.

Mad

Ændre din kost. Det er simpelt, men det er ikke let: du har brug for viljestyrke og en god støtte cirkel i din familie. Beslutte at bare gøre én ting anderledes. Du kan beslutte at Planlæg dine måltider for at undgå at gøre dårlige valg samtidig med at spise ude. At fjerne en dårlig mad fra din kost kan have en stor indvirkning. Hvis det virker, kan du overveje at ændre noget andet. At eliminere sodavand eller hvid mel, eller blot stoppe spise ude på en regelmæssig basis, kan gøre en kraftig forskel. Spise mere langsomt kan hjælpe fordi du får fyldigere før.

Motion

Tilføje en bit af ekstra øvelse til din rutine. Du behøver ikke at køre 10 miles hver dag. Tage trappen i stedet for elevatoren til at gå op en eller to etager. Gøre lidt mere fejer, afstøvning og andre arbejde omkring huset for at gøre dit hus renere og din krop montør. Konfigurer din ekstra rengøring som en regelmæssig motion rutine. Overveje at gå uden for en lidt mere. Starte en lille køkkenhave, eller holde en cykel handy for korte ture. Kom er en sjov og enkel måde at komme i form.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com