Hvad er tegn og symptomer på Depression?

08/03/2012 by admin

Hvad er tegn og symptomer på Depression?

Depression er en psykisk lidelse, der ofte bliver overset eller ignoreret. Dog kan ignorerer de tegn og symptomer på depression resultere i alvorlige problemer, fysisk, mentalt og socialt. Depression er en behandlelige sygdom, så længe tegnene genkendes og behandling er forsøgt.

Tab af interesse

En af de første tegn på depression er mangel på interesse i ting du engang elskede at gøre. Dette kan omfatte tab af interesse i en sjov aktivitet eller hobby eller endog familiemedlemmer og relationer.

Håbløshed

Depression er ofte markeret ved følelser af håbløshed eller hjælpeløshed, der holder i mere end 6 måneder. Kronisk håbløshed kan have en effekt på alle aspekter af dit liv, fra din tillid til din evne til at holde og beholde et job.

Ændring af appetit

Depression kan også medføre en ændring af appetit. Dette kan være en ændring mod spise mere eller næppe spise overhovedet. Dramatiske vægtændringer uden forklaring, kan uanset om de er tab eller gevinster, være et tegn på depression.

Søvn ændringer

En ændring i sove adfærd kan også være et tegn på depression. Dette kan medføre er enten ikke at kunne sove og oplever søvnløshed, eller i gennemsnit får for meget søvn hver nat, men stadig følelse træt når du vågner.

Tab af energi

Dem, der oplever depression ofte har en markant tab af energi og en følelse af træthed. Depression ofte trykker dit stofskifte og kan forårsage du føler dig sløv og træt hele dagen.

Selvhad

Følelser af selvhad eller selvmordstanker er både alvorlige bivirkninger af depression. Hvis du føler dig en af disse, se en læge eller mental sundhed specialist hurtigst muligt. Disse to tegn på depression forårsager de fleste risikoen for fare at du eller andre omkring dig.

Koncentration

Manglende evne til at koncentrere sig, selv for korte mængder af tid, kan være et tegn på depression. Dette er normalt forårsaget af dine tanker vandre ud andre steder, eller angst eller bekymring holder dig fra at fokusere på opgaven ved hånden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com