Hvordan du kan diagnosticere vestibulære Neuronitis

08/14/2012 by admin

Vestibulære neuronitis er en akut dysfunktion af det vestibulære system i det indre øre. En ubalance i neuronal input fra de to vestibulære apparater synes at være årsagen. De fleste tilfælde af vestibulære neuronitis løse helt inden for et par uger, men nogle patienter har tilbagevendende tilfælde i år. De følgende trin vil vise hvordan du kan diagnosticere vestibulære neuronitis.

Instruktioner

• Få de præsenterer symptomer for vestibulære neuronitis. Den mest almindelige klage er invaliderende vertigo ledsaget af kvalme og opkastning. Patienter føle som om rummet spinning, som bliver værre med hoved bevægelse.

• Check for ufrivillige øjenbevægelser (nystagmus). Dette er den vigtigste fysiske fund og er karakteriseret ved hurtige svingninger mod det gode øre. Det kan være synlige, når patienten ser mod den gode øre. Patienter kan bruge visuelle fiksering til at undertrykke nystagmus.

• Udføre Hallpike manøvrer. Patienten skal ligge tilbage fra en siddende til liggende stilling tre gange; en gang med hovedet frem, én gang med hovedet vendt 45 grader til højre og en gang med hovedet vendt 45 grader til venstre. En diagnose af vestibulære neuronitis understøttes, hvis Hallpike manøvrer fremkalde vertigo.

• Gøre differential diagnoser. Vertigo har sandsynligvis en central oprindelse, hvis nystagmus er flerstrenget. Andre muligheder omfatter tab af hørelse, en betændt trommehinden eller kranienerver underskud.

• Skelne mellem svimmelhed og sand vertigo. Lavt blodsukker, anæmi og hjertearytmi forårsage almindeligt svimmelhed. Laboratorieundersøgelser er sjældent nyttige til at bestemme årsagen til vertigo.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com