Hot Flash kur

12/07/2011 by admin

Hormonelle ubalancer, kan især under og efter overgangsalderen, resultere i pludselige fornemmelser af varme, der gør dig svedig og rød i ansigtet. Mens disse er meget almindelige hændelser og normalt forsvinder efter et par år, kan nogle gange de være alvorlige nok til at hæmme normale aktiviteter. I sådanne tilfælde skal du søge professionel hjælp til behandling af hedeture.

Lægemidler

Lægen kan sætte dig på medicin for at reducere forekomster eller frekvenser af hedeture og hjælp du klare situationen bedre. Antidepressiv medicin i lave doser har været kendt for at være nyttige i denne henseende. SSRI-præparater eller selektive serotonin reuptake hæmmere og SNRI eller serotonin og noradrenalin reuptake hæmmere som Effexor, Paxil, Prozac eller Pristiq anbefales undertiden af læger til lindring af hedeture. Andre lægemidler omfatter beslaglæggelse behandling eller rullesten pain relief medicin som gabapentin. Denne medicin er til gavn for kvinder, der har en tendens til at have hedeture om natten. En anden hot flash kur ville være Clonidin, et stof, hjælper helbrede højt blodtryk. Dette hjælper i at yde hurtig nødhjælp under en flash angreb så godt. I tilfælde af de fleste lægemidler skal du dog være forsigtige med mulige bivirkninger, der kan omfatte alt fra vægt gevinst, sløvhed og kvalme, hovedpine til forstoppelse, mundtørhed og seksuel dysfunktion.

Hormonbehandling

I tilfælde af moderat til alvorlig hot flash klager, kan læger tyder hormon behandlinger i hvilke kvindelige hormoner som progesteron og østrogen er givet til patienten. Hvis du allerede har haft en hysterektomi, vil lægen råde dig til at tage kun supplerende østrogenbehandling. Ellers bør der også tages progesteron. I begge tilfælde skal hormonerne, der administreres i de mest optimale bittesmå doser i korte perioder for at yde effektiv lindring af hedeture uden betydelige bivirkninger. I østrogen terapi situationer, du skal være forsigtig med bivirkninger især potentiale for øget hjerteanfald risiko. Disse risici er afhængige af forskellige faktorer som din genetiske komposition, familie historie af sygdomme og reproduktiv sundhed. Undgå østrogenbehandling, hvis du er en bryst kræft patienten eller har tendens til at lide af hyppige blodpropper. Hvis du ikke kan tage østrogen, kan lægen ordinere kun en progesteron terapi som din hot flash kur. Megestrolacetat og medroxyprogesteronacetat--to lægemidler, der svarer til progesteron--hjælp i at yde nødhjælp fra klagerne.

Andre retsmidler

Urter som sort cohosh, salvie og Rødkløver, taget i enhver form, fra te til piller kan bidrage til at give lindring af hedeture. Rige enten i fytoøstrogener eller isoflavins, disse er generelt positive for at øge post overgangsalderen sundhed. Andre Naturlægemidler helbredelsesmetoder omfatter lakrids, dong quai, ginseng og motherwort. I det hele, forsøge at undgå varme mad med masser af krydderi, koffeinholdige fødevarer, alkohol, rygning, hyppige stress anfald og stramt tøj. Motionerer regelmæssigt, drikke masser af vand, har ernæringsrigtige fødevarer, sover godt og ikke går på crash kostvaner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com