Hvordan man bruger kul som en effektiv modgift til gift

12/18/2011 by admin

Aktivt kul er et effektivt middel mod modvirke virkningerne af indtagne giftstoffer. Det absorberer irritanter i mave og tarme, som gør det nyttigt for andre forhold, så godt som diarré, fordøjelsesbesvær, tarmluft. Altid kontakte en giftkontrolcenter før behandling af en person, der er blevet forgiftet, eller før forsøger at afhjælpe en forgiftning dig selv. Hver kemisk eller lokalirriterende er forskellige.

Instruktioner

• Kun bruge dette middel hvis anbefalet af din giftkontrolcenter, og kun hvis den person, der har indtaget en gift er vågen og i stand til at sluge. Hvis trækul er i en kapsel form, muligvis personen at tage 15-20 kapsler for førstehjælp, afhængigt af toksiciteten af de indtagne gift og den mængde, der er taget. Hvis trækul i flydende form, Følg henstillingerne fra giftkontrolcenter.

• Aktivt kul i flydende form er en sort drink. Få personen til at sluge væsken så hurtigt som muligt efter indtagelse af forgiftning. Fordi typen af gift, størrelsen af personen, og tiden siden indtagelse alle er indregnet i hvordan meget og hvor ofte der skal tage trækul, anbefales det, at behandling gives i overensstemmelse med henstillingerne fra en giftkontrolcenter eller lokale skadestue.

• Selv hvis du bruger aktivt kul som en modgift mod forgiftning, det er en god idé at få en person til en skadestue hurtigst muligt for opfølgende behandling. Dette er især vigtigt, når der beskæftiger sig med barn forgiftning.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge aktivt kul til insektbid ved at tilføje bagepulver til væske til at danne en pasta og anvende det til området bid.
  • Sørg for at drikke masser af vand hvis bruger aktivt kul til tarm irritationer, da det kan forårsage forstoppelse.
  • Aktivt kul, der anvendes for forgiftning, er ikke det samme som kul i din BBQ pit. Forsøg ikke at gøre din egen trækul middel. Køb medicinsk grade trækul og holde det handy for nødsituationer, såsom forgiftning, samt behandling af mindre tarm irritanter.
  • Forgiftning af enhver art er en alvorlig tilstand, især for børn. Hvis du eller nogen du kender, har indtaget en kendt gift, ringe til din lokale giftkontrolcenter før administration af enhver behandling. Som med enhver medicinsk nødsituation, hvis personen har åndedrætsbesvær, eller mister bevidstheden, skal du aktivere din EMS (Emergency Medical System) ved at ringe 911.
  • Giv ikke aktivt kul, hvis den forgiftning agent er en stærk syre- eller alkalibehandling. Sådanne agenser kan forårsage forbrænding af maven, og giver trækul kan interferere med mulighed for en læge at se foring af maven under en eksamen. Brug kun på anbefaling af giftkontrolcenter eller skadestue.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com