Sådan Stop Esophageal spasmer efter Lap Band Surgery

12/12/2011 by admin

Efter Lap Band surgery oplever nogle mennesker esophageal spasmer. Disse spasmer ske når der er en afbrydelse i sammentrækninger, der tillader spiserøret at flytte fødevarer gennem til maven. Lægerne ved ikke, hvad der præcist forårsager esophageal spasmer eller hvorfor nogle mennesker udvikler dem efter Lap Band surgery. De har dog mistanke om, at disse spasmer er forårsaget af andre problemer. Betingelser som GERD, angst, depression og følsomhed over for mad er alle troede at være årsager til esophageal spasmer. Mens der er ingen kur mod esophageal spasmer, kan de være beroligede ved at behandle de spørgsmål, der menes at forårsage dem.

Instruktioner

Behandling af Esophageal spasmer

• Tag en syreneutraliserende. Det gør ikke noget hvis det er en flydende eller fast. Følg instruktionerne produkt. Medicin i antacida vil hjælpe reducere syre i maven og begynder at nedsætte esophageal spasmer.

• Undgå ekstremt varme eller kolde fødevarer. Læger har mistanke om at spise ekstremt varme eller kolde fødevarer kan bidrage til esophageal spasmer. De ekstreme ændringer i temperatur kan forstyrre sammentrækninger at flytte fødevarer gennem spiserøret og ind i maven.

• Aftal at mødes med din læge. En læge vil være i stand til at diagnosticere den underliggende årsag til din esophageal spasmer og ordinere medicin i overensstemmelse hermed. Disse kan omfatte antacida, nitrat og calcium til at hjælpe slappe muskler eller mild antidepressiv medicin.

Tips & advarsler

  • Hvis du er ubehageligt med at tage antacida eller anden medicin til at behandle spasmer, prøv at synke en blanding af vand og pebermynte olie. For nogle mennesker, kan Pebermynteolie hjælpe musklerne i kontraktens spiserøret normalt. Hvis din læge siger, at din spasmer er stress - eller angst-induceret, prøv at slappe af dybe åndedrætsøvelser. Disse kan hjælpe med at lindre stress og spændinger, der forårsager spasmer.
  • Hvis spasmer bliver smertefuldt, søge akut opmærksomhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com