Hvorfor folk få vægt efter galdeblære fjernelse?

12/27/2011 by admin

Selv om der er ingen solid undersøgelser, der beviser vægt får efter galdeblære operation, synes der at være anekdotiske beviser for, at fjerne galdeblære kan forårsage vægtstigning i nogle mennesker.

Funktion

Funktionen af galdeblæren er at holde galde fra leveren, indtil det er nødvendigt for at metabolisere fedt i tarmen. Når galdeblæren ikke fungerer korrekt eller er inficeret, kan det medføre smerter når stimuleret til at udskille galde.

Teorier/spekulation

Eksperter på Intelihealth foreslår, at vægtøgning ikke er forårsaget af funktionen af galdeblæren, men på grund af den øgede evne for mennesker at spise fed mad igen. Når spise en fede måltid forårsager oppustethed og smerte begynde de fleste folk at undgå udløser fødevarer, ofte tabe før fjernelse af galdeblæren. Når galdeblæren er fjernet tilbage normale spise processer, herunder de højt fedtindhold fødevarer, der forårsager vægtstigning.

Andre overvejelser

Efter galdeblære operation metabolizes kroppen fedt forskelligt, forårsager et utal af bivirkninger, herunder diarré og forstoppelse. Når den syge galdeblæren er fjernet, galde udskilles i tyndtarmen i en langsom og støt tempo, skiftende hvordan fedtstoffer er metaboliseres og undertiden forårsage vægt får hvis der ikke er nok galde. Anekdotiske beviser fra støt sundhed tyder på at spise mindre måltider oftere kan behandle denne årsag til vægtøgning.

Tip

Tilføje fiber til din kost kan hjælpe med at holde din fordøjelseskanalen, bevæger sig jævnt og støtte i vægttab.

Holde en fødevare dagbog for at se præcis hvor mange kalorier du tager i at se, hvordan du kan justere din kost til at støtte i vægttab eller stabilisering.

Advarsel

Hvis du får vægt hurtigt efter kirurgi har din skjoldbruskkirtel tjekket. Det er muligt, at din vægtøgning har intet at gøre med fjernelse af din galdeblæren.

Nogle mennesker føler dig bedre at tage galdesalte. Konsultere din læge før du tilføjer dem til din kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com