Oplysninger om Pterygium øjensygdom

12/30/2011 by admin

Oplysninger om Pterygium øjensygdom

Pterygium er en godartet tilstand, som kan påvirke et eller begge øjne. Det er kendetegnet ved vækst af conjunctiva---den hvide del af øjet---i hornhinden. Hornhinden er den klare del på forsiden af øjet, der dækker iris og forreste kammer.

Årsag

Årsag til pterygium øjensygdom er ikke kendt, men National Institutes of Health Bemærk at personer med hyppige eller overskydende eksponering for sollys og vind har større risiko for at udvikle betingelsen end andre.

Symptom

Vækst af bindehinde i øjet er den kun synlig symptom. Hvis væksten bliver stor nok, kan det begynde at hæmme vision eller forårsage irritation i øjet.

Behandling

Hvis væksten begynder at hæmme vision, eller som udgør et æstetisk problem, er den standard kursus i behandling kirurgisk fjernelse af væksten. Gentagelse af væksten kan forekomme, og ifølge, healthscout.com forekommer i omkring halvdelen af alle tilfælde.

Forebyggelse

Der er ingen bevist måde at forhindre pterygium øjensygdom. Beskytte dine øjne fra sollys og vind eksponering med UV-blokerende solbriller eller brimmed hatte kan reducere din risiko.

Lægebesøg

National Institutes of Health anbefaler at folk med pterygium eller en gentagelse af betingelsen Planlæg en aftale med en øjenlæge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com