Tørt hår Home afhjælpning

12/28/2011 by admin

Hår kan nemt blive tørret ud fra brug af slag tørretumblere, flade Strygejern, crimpning og krøllejern, farve behandlinger, og overforbrug af hår geler, cremer og sprays. Og gå til en salon for at fastsætte det kan være meget dyrt, især når næsten alt hvad du behøver til at reparere tørt hår er til rådighed i hjemmet uden beregning!

Stof til eftertanke

Mad skal ikke nødvendigvis indtages for at holde håret sundt; Det kan anvendes topisk. En af de bedste fugtgivende fødevarer er mayonnaise. Shampoo og Skyl håret grundigt. Anvende en kop mayonnaise til hår i stedet for en balsam, dække det med en badehætte, og lad det sidde i en halv time. Vaske mayonnaise ud med shampoo og tillade hår til luft tørre.

En anden løgnehistorie, der kan afhjælpe tørt hår blanding af 1/2 af en avocado, 1/2 en banan og ét æg i en blender. Dette bør anvendes på nøjagtig samme måde som mayonnaise---vaske dit hår, derefter anvende blandingen. Dække med en badehætte, lad det sidde i en halv time, derefter skylles med blid shampoo og lad dit hår lufttørre.

Miljømæssige forholdsregler

De fleste af os tænker på solskoldning og hud kræftforebyggelse når bedt om at holde sig ude af solen. Men at holde håret bliver udtørrede og beskadiget er en anden stor grund til at shun solen. Hvis dette er umuligt, bære en hat--- eller i det mindste anvende en solcreme specielt til hår. Og hvis du gå til svømning, bære en svømmetur hætten. Klor kan blive meget destruktiv på hår.

På den anden side hår kan også blive beskadiget på koldt, blæsende eller regnfulde dage, så prøv at bære en hat under barske vejrforhold. En anden mulighed er at medbringe en paraply.

Hair Care vedligeholdelse

Der er flere måder at holde håret sundt gennem rutinemæssig vedligeholdelse. Et er at trimme det på en regelmæssig basis. Når håret er vasket, tørret, forarbejdet og stylet ofte, kan denne hårdhændede behandling føre til skader, i form af spaltede spidser. Disse bør være cut off hver 8 til 10 uger til at holde hår ser godt. Og ikke vaske dit hår hver dag. Dette kan fratage hår af olier det producerer naturligt at forsegle og fugter det. Når du vasker dit hår, lad det luft tørre så ofte og så meget som muligt.

Hvis du bruger en føntørrer, brug det sparsomt og Anbring ikke indstillingen på det højeste niveau af varme, som kan forårsage varmeskader på håret. Angiv tørretumbleren til en indstilling, varm eller kold.

Og sidst, brug ikke elastikker eller Hestehale Holdere, at trækker hår ud. Prøve at bære dit hår løs, eller brug en blød hovedbøjle til at holde det ud af dit ansigt. Hvis hår skal trækkes tilbage, skal du bruge en pony hale indehaver lavet af blødt stof, der vil være blid på dit hoved og hår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com